Citroen Jumpy je tako zelo edinstven in prepričljiv, da bo zagotovo očaral tudi vas! Ta novi avtomobil ima stil s čvrstim značajem, ki ga dopolnjujejo tekoče in moderne linije. Obenem ponuja tudi učinkovito arhitekturno zgradbo, ki je prilagojena najrazličnejšim potrebam. Zagotavlja pa še funkcionalnost, ergonomijo in praktičnost. Inovativna modularnost (predvsem po zaslugi pregradne stene Moduwork) bo po vsej verjetnosti bistveno poenostavila vaš vsakdanjik. Ko boste malce privzdignili sedež stranskega sopotnika ob pregrado, pa se bo sprostil še en dodaten prostor, ki ima ravno dno. Zaradi velike lopute v pregradi je možno izkoristiti kar 4 metre uporabne dolžine. Zagotovo vas bo navdušila tudi premična pisalna mizica in nosilca za tablico (ali pametni telefon). Na vozilu so še bočna drsna vrata s prostoročnim upravljanjem: kot novost tega avtomobilskega segmenta omogočajo lažje nakladanje in razkladanje tovora. To je predvsem pomembno takrat, kadar imamo polne roke zaradi materiala, paketov ali drugih predmetov. 

Citroen Jumpy

Citroen Jumpy tehnologije

Življenje lahko poenostavijo tudi tehnologije, kot so Top Rear Vision za večjo vidljivost med izvajanjem manevrov, barvni prosojni zaslon za prikaz podatkov in še Citroen Connect Nav s 3D navigacijo z internetno povezavo. Slednjo je precej preprosto upravljati z glasovnimi ukazi ali pa prek zaslona na dotik. Naj omenimo še nepogrešljive tehnologije za varnost. To so naslednje funkcije: prilagodljivi tempomat, omejevalnik hitrosti vozila, odčitavanje prometnih znakov in priporočil, opozorilnik na voznikovo nepozornost in še Active Safety Brake.

Citroen Jumpy tehnologije

 

Odpeljite se na testno vožnjo

V kolikor bi želeli o vozilu Citroen Jumpy izvedeti še več podatkov, vas pozivamo, da čim prej kliknete na zgornji odebeljeni napis (Citroen Jumpy). Predlagamo vam tudi, da se odločite za testno vožnjo s tem jeklenim konjičkom. Tako boste najlažje in najhitreje ugotovili, ali ustreza vašim zahtevam ali ne. Poleg tega pa si boste lahko ogledali tudi notranjost tega vozila in spoznali tudi vse njegove (skrite) elemente. 

Citroen Jumpy Odpeljite se na testno vožnjo

Preberite tudi: