Opel Combo z obilico vsestranskega prostora, številnimi funkcijami za vrhunsko udobje in varnostjo je ta novi avtomobil idealen sopotnik družine na vseh poteh do cilja! Izbirate lahko med izvedbo s petimi ali sedmimi sedeži. Tako lahko izkoristite vse, kar vam ponuja življenje! 

Opel Combo

V nadaljevanju tokratnega članka smo za vas pripravili še več informacij o avtomobilu Opel Combo. V kolikor želite izvedeti še več informacij o tej tematiki, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. Na enem mestu boste izvedeli veliko podatkov o tem edinstvenem prevoznem sredstvu. 

Dostopen v dveh različicah

Najprej naj poudarimo, da je Opel Combo na voljo v dveh različicah, in sicer kot 4,40 m dolga standardna izvedba in kot 4,75 m dolgi Opel Combo XL. Ta doda še več prostora v kabini in prtljažniku. Ali si lahko predstavljate, da dodatnih 35 cm dolžine bistveno poveča prtljažnik? Ja, prav zares!« Poveča ga namreč kar za osupljivih 253 litrov na skupno 850 litrov standardnega prostora za tovor. Kot smo že omenili, je to vozilo zares zelo prilagodljivo. Na voljo je s petimi ali sedmimi sedeži. Za še več prostora pa lahko dva pomična sedeža v tretji vrsti preprosto odstranite. 

Opel Combo Notranjost

Sedaj pa bomo opisali zunanjost in notranjost tega vozila. S pristnim Oplovim oblikovanjem ta avtomobil izstopa s kombinacijo elegantnega, samozavestnega videza, izjemne kakovosti in dovršenih inovacij. V notranjosti je omogočen višji sedežni položaj, intuitivne kontrole, ogrevanje volanskega obroča in predvsem zelo veliko prostora. Lahko bi rekli, da dovršena kabina Opel Combo združuje domiselno povezljivost in praktične funkcije. Še posebej so se osredotočili na voznikovo ergonomijo in tako poskrbeli za intuitivno ter skrbno organizirano notranjost omenjenega jeklenega konjička. Naj poudarimo, da je velika sredinska konzola precej domiselno razdeljena na tri funkcionalna območja. Sistem za informacije in razvedrilo je vgrajen v zgornji del. Pod njim pa so elementi za upravljanje ogrevanja in tudi prezračevanja. V spodnjem delu je tudi priročen prostor za shranjevanje, da bo pijača med vožnjo čim bolj preprosto dostopna. 

Opel Combo Notranjost

Panoramska streha

Predlagamo vam, da se zazrete v nebo skozi panoramsko streho (s predalom pod stropom). Zagotovo boste očarani! Jasno nebo sredi noči bo pričaralo obilo romantike, ki jo lahko izkoristite s svojo simpatijo. Za še bolj sproščeno vzdušje v kabini bodo poskrbele LED lučke v lebdečem predalu. 

Panoramska streha 

Opel Combo prtljažnik

Zagotovo boste navdušeni tudi nad prtljažnim prostorom. Minimalno 597 litrov prostora za prtljago je mogoče povečati tudi do 2126 litrov, kar pri tem avtomobilu zagotavlja izjemno raven praktičnosti! Na tem mestu se sprašujemo… Boste sploh našli dovolj tovora, da napolnite celoten prtljažni prostor? Zares veliko stvari namreč lahko spravite vanj. 

Opel Combo prtljažnik

Deljeni zadnji sedeži

Nazadnje naj vas spomnimo še na deljene zadnje sedeže. Izbirajte med praktično v razmerju 40:60 deljeno zadnjo klopjo ali pa tremi individualnimi zadnjimi sedeži. Slednji so za resnično varno in udobno potovanje z najmanjšimi sopotniki vsi standardno opremljeni z držali za otroške sedeže Isofix. V kolikor morate naložiti precej dolg tovor (kot je npr. pohištvo), lahko preprosto poklopite zadnje sedeže v tla in poklopite še sovoznikov sedež. Tako boste imeli na voljo prostor za prevoz do 2,70 m dolgih predmetov (ali pa celo do 3,05 m pri različici z dolgo medosno razdaljo). Verjemite, da prilagodljivi sedeži bistveno vplivajo na poljubno razporeditev, ki vam bo bistveno olajšala življenje!

Opel Combo deljeni zadnji sedeži

Naj še enkrat poudarimo, da se s številnimi domiselnimi priročnimi odlagališči v Opel Combo avtomobilu ravno dovolj prostora za celotno opremo, ki jo boste potrebovali. 

Testna vožnja

Če smo vas navdušili nad omenjenim vozilom, vam svetujemo, da se prijavite na testno vožnjo z njim. Preko testne vožnje boste namreč spoznali, ali vam ustreza vožnja s tem vozilom. Za več informacij in podatkov o vozilu ali nakupu jeklenega konjička, pa kliknite na zgornji odebeljeni napis. Želimo vam varne poti na cesti!