Opel Grandland x velja za dominantni suv, ki je ves čas pripravljen na vse pustolovščine. Z vrhunskimi tehnologijami in pa osupljivim oblikovanjem ta Opel Grandland x navduši in pa pritegne občudovanje. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o omenjenem avtomobilu. V kolikor želite izvedeti več informacij o tej tematiki, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Opel Grandland x

Grandland Ergonomski sedeži

Opel Grandland x ima ergonomsko aktivne sedeže s certifikatom združenja »Akcija za zdrav hrbet. Zagotavlja zares odlično namestitev na dolgih potovanjih. Nastavljiv je v 16 smeri, ponuja sproščujoč položaj sedenja, na voljo so tudi usnjeni sedeži in pa ogrevani, prezračevalni sedeži. Za vse to se lahko odločite v dodatni ponudbi oziroma za doplačilo. V prtljažnem prostoru sedeži FlexFold omogočajo preklop, in sicer v razmerju 60:40. Opremljeni so tudi z veliko odprtino za prevoz daljših predmetov. S pritiskom na gumb se kar 514 litrov velik prtljažnik lahko poveča na 1652 litrov. To je res tako zelo praktično, enostavno in preprosto odlično! (Razpoložljivost pa je odvisna od ponudbe).

Ergonomski sedeži

Ogrevanje

Ogrevani sedeži so zares »pravi zaklad«, saj bodo odtajali še tako hud mraz. Za doplačilo se lahko odločite za ogrevanje prednjih in zadnjih sedežev in tako poskrbite za razvajanje sebe in sopotnikov. Poleg tega se lahko odločite tudi za ogrevanje volanskega obroča. Vse kar morate storiti je to, da pritisnete na tipko in si prijetno pogrejete dlani na volanskem obroču. Na voljo je tudi ogrevano vetrobransko steklo Therma Tec. Verjemite, da se bosta sneg in led stopila v najkrajšem možnem času! Za doplačilo sta na voljo tudi ogrevani zunanji ogledali. Ja, prav ste prebrali! Nič več strganja ledu na mrazu… Vse kar morate storiti je to, da prižgete avtomobil in že kaj kmalu bo vidljivost več kot odlična. 

Ogrevanje

Za še bolj zanimivo potovanje in pravo glasbeno vzdušje pa poskrbi dobra glasbena podlaga. Če želite, lahko v omenjenem vozilu predvajate svojo najljubšo glasbo z vrhunskim zvočnim sistemom Denon. Ta vključuje 8 HiFi zvočnike in zmogljivi nizkotonec. 

Možnost povezave s telefonom

Ali veste, da lahko na Opel Grandland x priključite svoj pametni telefon kar preko aplikacije Apple CarPlay ali Android Auto? Brezhibno se lahko povežete s sistemom IntelliLink Navi 5.0. Zakaj ne bi dostopali do svojega telefona, zemljevidov, glasbe in sporočil preko odličnega 20,3 cm barvnega zaslona na dotik. Ta vam omogoča predvajanje glasbe, sprejemanje elektronske pošte, dostop do fotografij preko priključka USB, na voljo je tudi funkcija za zvočno predvajanje in pretočno predvajanje zvoka. Najbolj navdušeni pa boste zagotovo nad možnostjo prostoročnega telefoniranja kar preko Bluetootha. Na tem mestu moramo omeniti še preprost dostop do aplikacij prek funkcije za glasovno upravljanje, kot je tako imenovani Apple Siri. 

Povezava s telefonom Opel Grandland X

Opelconnect

Opel Grandland x vam omogoča tudi povezanost na cesti z vrsto dovršenih storitev. Med njimi izrodno velik občutek varnosti zagotavlja klic v sili, klic v primeru okvare ter različna obvestila o stanju in informacijah vozila. To je precej pomembno, še posebej takrat, ko ste na daljših poteh. Večina ljudi navduši tudi priročnost tega avtomobila. Svoj mobilni telefon namreč lahko uporabite za upravljanje funkcij na daljavo (na primer: za odklepanje oziroma zaklepanje vrat). Izkoristite pa lahko tudi prednosti storitev za parkiranje in samodejno plačilo cestnin. Ostanite varni z Opelconnect!

Navigacija

Nazadnje naj vas spomnimo še na uporabo navigacije. Kamorkoli se lahko zapeljete in tako razširite svoje meje, ne da bi se pri tem izgubili. S sistemom IntelliLink Navi 5.0 z integriranim zemljevidom je Evropa tako še bolj na dosegu vaših prstov. Sistem vključuje dinamično 3D navigacijo s prometno storitvijo TMC, najnovejši zemljevid Evrope z interirano zbirko podatkov, zanimive točke in vmesne cilje. Vključuje tudi glasovni in strukturiran vnos cilja. 

V kolikor se boste odločili za nakup tega vozila Opel Grandland x, boste zagotovo 100 % zadovoljni!