Rabljena vozila Kranj so ključne besede, ki jih v spletni iskalnik najpogosteje vpišejo iskalci rabljenih avtomobilov ali drugih vozil v okolici Kranja. V kolikor tudi vi iščete rabljena vozila Kranj, vam svetujemo, da nadaljujete z branjem. Zagotovo boste izvedeli veliko novih informacij!

Rabljena vozila Kranj

Bodite pozorni

Rabljena vozila Kranj imajo skozi celo leto za vas pripravljeno izredno veliko in pestro ponudbo različnih jeklenih konjičkov. Te lahko najdete tako pri različnih prodajalcih vozil, kot tudi v različnih avtohišah v okolici omenjenega kraja. Vendar pa vas moramo na tem mestu opozoriti, da bodite pri nakupu rabljenega jeklenega konjička izredno previdni, saj vas lahko nekateri (pre)prodajalci vozil tudi zavedejo (to so predvsem tisti, ki se ukvarjajo s prodajo prevoznih sredstev »na črno«).

Financiranje

Pred nakupom precej dobro premislite o naslednjih elementih. Predlagamo vam, da že takoj na začetku premislite o tem, kakšno je vaše finančno stanje oziroma koliko sredstev imate na voljo. V primeru, da nimate privarčevanih veliko finančnih sredstev, vam svetujemo, da se pri nakupu odločite za način plačila preko lizinga. Poslužite se lahko tudi klasičnega kredita, kjer s podpisom pogodbe postanete takojšnji lastnik specifičnega oziroma izbranega prevoznega sredstva.

Vaše želje

Na tem mestu vam predlagamo tudi to, da se pred nakupom vozila osredotočite tudi na to, kako velik prtljažnik potrebujete, želite ročni ali avtomatski menjalnik, katera naj bo znamka avtomobila, kaj vse mora biti vključeno v notranjo in zunanjo opremo, želite dizelski ali bencinski pogon ter še nekaj preostalih elementov. 

Avtotehna VIS

Mer številnimi avtohišami, ki se nahajajo v Kranju, lahko zasledite tudi podjetje Avtotehna Vis. Ravno oni imajo eno izmed svojih poslovnih enot v zgoraj omenjenem kraju. Poslovalnico Avotehne Vis boste našli na naslovu: Cesta Staneta Žagarja. Seveda jih lahko tudi obiščete! Za vse svoje obiskovalce imajo vrata odprta vsak dan v tednu, in sicer med 8. in 18. uro. Tudi ob sobotah jih lahko obiščete od 9. do 13. ure. V primeru, da se zaradi različnih razlogov pri njih ne morete oglasiti osebno, vam predlagamo, da pokličete na znano telefonsko številko, ki so jo pripravili za svoje stranke in njihova morebitna vprašanja: 04 28 17 170. Hitro odzivni so tudi na elektronskem naslovu: rabljena.kr@avtotehna-vis.si. V najhitrejšem možnem času vam bodo odgovorili na morebitna vprašanja.

avtotehna VIS

Kje jih lahko najdete?

Rabljena vozila Kranj lahko najdete v njihovem centru, ki je izredno velik in ponuja različna vozila, različnih avtomobilskih znamk. Ukvarjajo se tudi s prodajo gospodarskih vozil. Naj poudarimo, da so rabljeni jekleni konjički odlično in natančno pregledani ter obenem tudi servisirani. Ali ste vedeli, da rabljena vozila Kranj ponujajo še 60 mesečno jamstvo?

Ugodni nakupi

Poleg tega pa vam lahko vaše staro rabljeno vozilo Kranj tudi brezplačno ocenijo, zamenjate pa ga lahko za novo prevozno sredstvo ali kateri koli drug rabljeni avtomobil. Znani so po tem, da ponujajo izredno ugodne nakupne pogoje in pa različne načine financiranja. Zagotovo boste navdušeni tudi nad to informacijo, da ob nakupu rabljenega jeklenega konjička prejmete nekatere dodatne ugodnosti pri zavarovanju izbranega vozila. Hkrati pa vam ponujajo takojšnje plačilo za odkup rabljenega avtomobila. 

Ugodni nakupi Avtotehna VIS

Big deal

Tako, pa smo že skoraj prišli do konca današnjega članka. Seznaniti vas moramo le še s prav posebno novostjo, ki so jo pred kratkim predstavili v podjetju Avtotehna Vis. Gre za to, da lahko ob nakupu posebej izbranih rabljenih jeklenih konjičkov prejmete še paket – BIG DEAL. Slednji vključuje celo 5 letno jamstvo in pa še tri brezplačne servisne preglede. Vanj so vključeni tudi stroški rednega servisa. 

BIG DEAL avtotehna vis

Ne čakajte več in hitro pokukajte na spletno stran omenjenega podjetja. Dobro si oglejte to široko ponudbo različnih vozil, ki jih lahko najdete pri njih. Morda pa vas bo pritegnilo tudi kakšno novo vozilo. V tem primeru vam svetujemo, da se prijavite na tesno vožnjo za posamezni avtomobil in ga čim prej preizkusite.