Rabljena vozila Ljubljana je aktualna tematika za vse tiste, ki se trenutno zanimajo za nakup prevoznega sredstva v glavnem mestu Slovenije – v Ljubljani. V kolikor ste med njimi tudi vi, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem tega članka. Zagotavljamo vam, da smo na enem mestu zbrali veliko zanimivih in aktualnih informacij o tej tematiki!

Rabljena vozila Ljubljana

Rabljena vozila Ljubljana imajo za vas pripravljeno skozi celo leto zelo veliko, široko ponudbo jeklenih konjičkov. Zasledili boste avtomobile različnih modelov in vrst (enoprostorci, limuzine, športni avti in drugi). Poleg tega pa se vozila razlikujejo še po številu prevoženih kilometrov, letu izdelave in nakupa, glede na ohranjenost notranje ali zunanje opreme in še po drugih elementih. Na voljo pa so tudi gospodarska vozila. Tako osebi avti kot tudi gospodarska vozila so dostopni v zelo širokem cenovnem razponu. To pomeni, da so nekateri bolj ugodni, drugi pa so nekoliko dražji. To je odvisno od vsakega posameznika oziroma od njegovih finančnih zmožnosti. Vsa rabljena vozila Ljubljana so tudi izredno natančno pregledana. Te preglede opravljajo izkušeni in strokovno podkovani avto mehaniki, ki svoje delo zelo radi opravljajo. Rabljena vozila Ljubljana si lahko ogledate v enem izmed centrov z rabljenimi jeklenimi konjički  podjetja Avtotehne VIS. Seveda pa se lahko odločite tudi za ogled rabljenih prevoznih sredstev še v kateri koli drugi avtohiši.

Rabljena vozila Ljubljana v Avtotehni VIS

Mi vam bomo v nadaljevanju tokratnega članka predstavili predvsem informacije o vozilih, ki jih lahko kupite v Avtotehni VIS. To podjetje se nahaja v Ljubljani, in sicer na Celovški cesti 228. Kot zanimivost naj še dodamo, da imajo za vas odprta svoja vrata vsak dan v tednu med 8. in 18. uro. Ob sobotah pa od 9. do 13. ure. Predlagamo vam, da jih obiščete osebno in se pozanimate o vsem tem, kar vas zanima o nakupu določenega vozila.

Prodaja in servis vozil Opel, Peugeot, Citroën in Chevrolet - PE Ljubljana  - Avtotehna VIS

V kolikor pa nimate možnosti, da bi jih obiskali, vam svetujemo, da si ogledate njihovo ponudbo rabljenih vozil Ljubljana in novih avtomobilov na njihovi spletni strani. Poleg fotografij avtomobilov so za vas zapisali še ostale osnovne podatke o avtu. To pa je res odlično, kajne? Če se vam bodo porajala morebitna vprašanja, jim lahko napišete sporočilo na elektronski naslov: info.lj@avtotehna-vis.si. Odgovorili vam bodo v najkrajšem možnem času.

Pooblaščeni serviserji

Na tem mestu vam sporočamo tudi to, da so v Avtotehni VIS pooblaščeni prodajalci in serviserji za vozila znamke Opel, Chevrolet, Citroen in Peugeot. V najnovejšo ponudbo njihovih storitev pa spada tudi prodaja rabljenih vozil Ljubljana vseh avtomobilskih znamk, in sicer z jamstvom. Poleg prodaje vozil pa se v omenjenem podjetju ukvarjajo tudi s prodajo dodatne avtomobilske opreme, z vulkanizerskimi storitvami, kleparsko-ličarskimi popravili ter še z ostalimi storitvami.

Avtotehna VIS - Prodaja in servis vozil Opel, Peugeot, Citroën in Chevrolet  - Redni servis vozil

Pred leti so v podjetju sprejeli tudi sklep, da lahko vsaka stranka (ki pri njih menja pnevmatike) celo shranjuje gume v njihovih prostorih. Naredili so namreč prav posebno skladišče, kjer lahko shranjujete svoje zimske ali letne gume. 

Kvalitetno svetovanje pri nakupu in dolgoročna obranava

Poudariti je potrebno tudi glavni cilj podjetja. Pri Avtotehni VIS namreč želijo svojim strankam ponuditi čim bolj celovito paleto kakovostnih storitev, ki so povezane tako z vzdrževanjem kot tudi z uporabo vozila. Vse to na enem mestu! Ravno zato pa so osnovno avtomobilsko dejavnost razširili še z dodatnimi storitvami. Slednje namreč omogočajo, da lahko njihove stranke opravijo pri njih vse od nakupa pa do vzdrževanja vozila.

Prodaja in servis vozil Opel, Peugeot, Citroën in Chevrolet - Storitve -  Avtotehna VIS

Želijo si tudi, da bi bile stranke čim bolj zadovoljne z njihovimi delavci. Ravno iz tega razloga se osredotočajo tudi na razvoj inovacij in na čim bolj kakovostno delo. Ves čas se trudijo in skrbijo za to, da se v njihovih prostorih nahaja le najbolj sodobna in tehnološko dovršena oprema, pripomočki in orodja. Poleg tega svoje delavce redno pošiljajo tudi na izobraževanja, kjer se seznanjajo z najbolj modernimi trendi in smernicami za delo.