Rabljena vozila Slovenija so ključne besede, ki jih največkrat v spletni iskalnik vpišejo vsi tisti, ki trenutno iščejo rabljeno prevozno sredstvo v Sloveniji. V kolikor ste med njimi tudi vi, vas vabimo, da nadaljujete z branjem. Za vas smo na enem mestu zbrali veliko zanimivih in aktualnih tematik o rabljenih vozilih Slovenija. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Rabljena vozila Slovenija

Rabljena vozila Slovenija boste našli na več različnih koncih po celotni Sloveniji. S prodajo omenjenih vozil se namreč ukvarjajo tako v različnih avtohišah kot tudi posamezniki, ki imajo uradno registrirano svojo dejavnost. Vendar pa morate biti pri slednjih še bolj previdni, saj nekateri prodajalci avtomobilov v svoji dejavnosti vidijo le zaslužek in ničesar drugega. Nekateri vas ravno zaradi tega lahko »prevarajo in ogoljufajo«. Ravno iz tega razloga vam svetujemo, da se odločite za nakup prevoznega sredstva v priznani avtohiši. V Celjski regiji je izredno poznana in priznana Avtotehnika Celje, kjer se že več kot 25 let ukvarjajo s prodajo in servisi različnih vozil.

renault prodajalci - avtotehnika celje - Web center blog

Že vrsto let pa so tudi pooblaščeni serviserji in prodajalci za vozila: Dacia, Renault in Nissan. V njihovem podjetju je trenutno zaposlenih 52 oseb, ki zelo radi opravljajo svoje delo. Med njimi so: avtomehaniki, avtoličarji, svetovalci, prodajalci vozil in še mnogi drugi. Vsi skupaj se trudijo, da bi storitve opravljali čim bolj strokovno in odgovorno. Avtomehaniki pri svojem delu uporabljajo sodobno razvita orodja in pripomočke, ki so tehnološko najbolj dovršeni. Tudi avtoličarji si pri delu pomagajo z modernim orodjem. Prodajalci in svetovalci iz omenjenega podjetja pa so vam na voljo za pomoč pri izbiri jeklenega konjička, ki bo ustrezal vašim željam, zahtevam in kriterijem.

Rabljena vozila Slovenija, ki so pred prodajo skrbno pregledana

Rabljena vozila Slovenija so v Avtotehniki Celje pregledana zelo skrbno in natančno. Te preglede namreč opravljajo avtomehaniki. Pri tem sledijo 103. točkam kontrole, na katere pa dajejo tudi do dve leti jamstva. Poleg tega se v Avtotehniki Celje ukvarjajo še z drugimi storitvami, ko je na primer polnjenje klime.

Rabljena vozila Slovenija - primerjava z Belgijo in Slovenijo

Za eno polnjenje avto klime s plinom boste odšteli približno 30 evrov. Ta cena pa se ne razlikuje bistveno od cene ostalih podjetij. Predno pa vam bodo napolnili vašo klimatsko napravo v avtomobilu, pa bo seveda potrebno opraviti še pregled vašega avtomobila. Tako bodo namreč ugotovili, kaj je razlog za nedelovanje klimatske naprave. Velikokrat se namreč pojavijo določene napake, ki preprečujejo delovanje omenjene naprave. Zato pa je še toliko bolj pomembno, da se te napake odpravijo v najkrajšem možnem času. 

Avtotehnika Celje

Na tem mestu naj še dodamo to informacijo, da so v Avtotehniki Celje v letu 2014 postali prvi salon Renault v Sloveniji in še širši regiji, ki je narejen po najbolj sodobnih in modernih Renault standardih. Ta salon pa se imenuje Renault Store. Ravno na ta način so naredili velik korak naprej k zadovoljstvu svojih cenjenih kupcev. Obenem pa jim je uspelo ustvariti še bolj prijetnejšo izkušnjo pri nakupu novega ali rabljenega jeklenega konjička. Pri njih lahko poleg zgoraj omenjenih znamk avtomobilov kupite tudi rabljena vozila Slovenija. Idealne rešitve za podjetja in profesionalce pa skupaj z vami iščejo še na terenu.

Avtotehnika Celje - Prodaja novih in rabljenih vozil različnih znamk

Ali smo že omenili, da vas bodo v omenjenem podjetju oskrbeli tudi z vsemi nadomestnimi deli? Ja, prav ste prebrali. V Avtotehniki Celje ponujajo tako originalne kot tudi Motrio nadomestne dele, z vso dodatno opremo in izredno široko ponudbo zimskih in letnih pnevmatik. V svojih vrstah imajo terensko prodajalko, ki skrbi, da kupce nadomestnih delov servisirajo čim bližje njihovim delavnicam in tudi trgovinam. 

V kolikor je na vašem vozilu nastala škoda, pa jo lahko hitro ocenijo kar v njihovi hiši in na enem mestu uredijo še vse potrebne formalnosti z zavarovalnico. 

 Rabljena vozila Slovenija torej poiščite v Avtotehni Celje in ne bo vam žal!