Rabljena vozila Slovenska Bistrica boste našli na različnih lokacijah v tem kraju. V kolikor pa med Rabljenimi vozili Slovenska Bistrica ne bo jeklenega konjička, ki bi ustrezal vašim kriterijem, vam predlagamo, da si ogledate ponudbo rabljenih in novih vozil iz Avtotehnike Celje. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še veliko več informacij o tem podjetju, ki je s svojim delovanjem začelo že leta 1983. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. Zagotovo boste izvedeli veliko novih informacij!

Rabljena vozila Slovenska Bistrica

Kot smo že omenili rabljena vozila Slovenska Bistrica ponujajo kar precej široko ponudbo prevoznih sredstev. Vendar pa se lahko zgodi, da med vsemi temi avtomobili kljub veliki izbiri ne boste našli jeklenega konjička, ki bi ustrezal vašemu kriteriju. V kolikor se bo to zgodilo, vam predlagamo, da se odpeljete v Avtotehniko Celje  ali pa si ogledate njihovo ponudbo rabljenih avtomobilov kar na njihovi spletni strani.

12 mesečno jamsvto na nakup rabljenega vozila

V podjetju čisto vsako rabljeno vozilo pregledajo mehaniki. Ta pregled ni »kar tako«, ampak obsega kar 103. točke kontrole, na katere dajejo do 12. mesečno jamstvo! V njihovi ponudbi lahko najdete prevozna sredstva, ki so dosegljiva v izredno širokem cenovnem razponu. Na ta način namreč želijo omogočiti vsakemu posamezniku, da si lahko privošči in kupi avtomobil! Poleg tega pa ob nakupu rabljenega ali novega vozila ponujajo različne možnosti financiranja, med katerimi sta klasični kredit in še lizing. Slednji je primeren predvsem za tiste, ki imajo nekoliko manj privarčevanih finančnih sredstev. Obenem pa je potrebno poudarili, da pri lizing postanete lastnik šele po plačilu vseh obrokov za avtomobil, med tem ko pri klasičnemu kreditu postanete 100 % lastnik s podpisom pogodbe o nakupu vozila.

Rabljena vozila Slovenska Bistrica

Če želite, se lahko preko njihove spletne strani prijavite tudi na testno vožnjo z določenim vozilom. V Avtotehniki Celje imajo namreč za vas pripravljenih kar nekaj različnih avtov, ki jih lahko odpeljete na preizkus oziroma testno vožnjo.

Vas zanima več o Renaultu (KLIK) in izveste!