Rabljena vozila Velenje si lahko ogledate na različnih lokacijah po celotnem mestu. Za vas so namreč pripravili precej pestro ponudbo rabljenih vozil Velenje, ki obsega avtomobile različnih znamk. Med njimi pa so seveda tudi večja gospodarska vozila. S prodajo rabljenih vozil Velenje se ukvarjajo tako podjetja kot tudi privatniki. Pri slednjih pa je potrebno biti še posebej previden, saj morajo imeti svojo dejavnost registrirano. V nasprotnem primeru namreč lahko pride tudi do prevar, saj vam osebe lahko prikrijejo določene napake/okvare na jeklenem konjičku. V kolikor med rabljenimi vozili v Občini Velenje ne boste našli primernega jeklenega konjička, vam svetujemo, da si ogledate ponudbo vozil, ki so jo za vas pripravili v Avtotehniki Celje.

Rabljena vozila Velenje - Zlopocen

Gre za podjetje, ki se nahaja na naslovu Bežigrajska cesta 13. Svoja vrata so prvič odprli  leta 1983. Vse do danes pa se trudijo in svoje delo poskušajo opravljati brezhibno! Pri njih imajo skozi celo leto pripravljeno precej pestro ponudbo rabljenih in novih avtomobilov. Že vrsto let so namreč pooblaščeni prodajalci za vozila Renault, Dacia in Nissan. Poleg tega pa je potrebno na tem mestu poudariti, da so vsa rabljena vozila pri njih pregledana po 103. točkah kontrole. Nanje pa dajejo do 24-mesečno jamstvo! Preglede opravljajo izkušeni in strokovno podkovani mehaniki, ki radi opravljajo svoje delo. Slednji so pri delu natančni in precizni. Pri delu si pomagajo s sodobnimi pripomočki in orodjem, ki je narejeno po najbolj modernih standardih za posamezno delo. 

Rabljena vozila Velenje

Sporočamo vam, da so v podjetju poleg mehanikov zaposleni tudi avto ličarji, prodajalci, svetovalci in še nekateri drugi. Vseh skupaj je trenutno 52. Prodajalci in svetovalci so prijazni, razumljivi in odprti.  Z veseljem vam bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja, vam pomagali pri izbiri pravega avtomobila in vas usmerjali pri nakupu. Prijazno vabljeni, da si ogledate ponudbo rabljenih avtomobilov iz podjetja Avtotehnika Celje.