Rabljena vozila Žalec so ključne besede, ki jih v spletni iskalnik največkrat vpišejo tisti, ki trenutno iščejo rabljeni avtomobil v okolici Žalca. Sporočamo vam, da imajo rabljena vozila Žalec za vas pripravljeno precej široko ponudbo različnih modelov, znamk in starosti jeklenih konjičkov. V kolikor pa njihovo ponudbo spremljate bolj redno, lahko vidite, da so med rabljenimi vozili Žalec tudi gospodarska vozila. Tako osebni avtomobili kot tudi gospodarska rabljena vozila Žalec so dosegljiva v izredno širokem cenovnem razponu. To pomeni, da lahko vsakdo najde vozilo, ki bo finančno primerno za njegov žep.

Rabljena vozila Žalec

Ob tem pa naj še poudarimo, da so rabljena vozila Žalec tudi skrbno pregledana in imajo jamstvo. V primeru, da med rabljenimi vozili Žalec ne boste našli jeklenega konjička, ki bi ustrezal vašim kriterijem, vam svetujemo, da se odpravite v podjetje Avtotehnika Celje. Pri njih imajo skozi celo leto za vse svoje cenjene stranke pripravljeno izredno široko ponudbo avtomobilov in ostalih prevoznih sredstev (gospodarskih vozil). Poleg tega pa je potrebno poudariti, da so vsa njihova rabljena vozila pregledana po 103. točkah kontrole, na katere pa dajejo do 24-mesečno jamstvo! Omenjene preglede opravljajo strokovno podkovani in predvsem izredno izkušeni avto mehaniki. Slednji si pri svojem delu pomagajo z različnimi pripomočki in orodjem za delo.

Avtotehnika Celje

V podjetju pa niso zaposleni le avto mehaniki, ampak še veliko več ljudi (kar 52 oseb). Med njimi so tudi avto ličarji, svetovalci in še prodajalci avtomobilov. Oni vam lahko pomagajo in vas vodijo pri izbiri pravega jeklenega konjička in pri njegovem nakupu. Če boste želeli, pa vas bodo seznanili tudi z načini financiranja.

Avtotehnika Celje

V kolikor imate manj privarčevanih finančnih sredstev, vam svetujemo, da se odločite za nakup vozila preko lizinga. Tako boste postali lastnik po tem, ko boste odplačali vse obroke za vozilo. Pri klasičnem kreditu pa postanete 100 % lastnik vozila takoj po podpisu pogodbe. Pri nobenem izmed omenjenih primerov vam ni potrebno dajati predhodnega pologa. Najboljše pa je to, da se višina mesečnega obroka ne spreminja in ostane enaka od začetka pa do konca odplačilne dobe. To pa je res super, kajne?

Pooblaščeni serviserji za Renault, Dacia in Nissan

Naj še omenimo, da so v Avtotehniki Celje že vrsto let tudi pooblaščeni serviserji za vozila treh različnih znamk, in sicer: Renault, Dacia in Nissan. Ali ste vedeli, da je Renault Clio postal letošnji avtomobil leta? Gre za eno izmed največjih priznanj, ki jih lahko dobi podjetje. To pa seveda tudi pomeni, da se omenjeni model prodaja v zelo velikih količinah. Če želite, se lahko z Renault Cliotom odpeljete tudi na testno vožnjo. V omenjenem podjetju imajo namreč na voljo kar veliko število jeklenih konjičkov, ki si jih lahko »izposodite« in odpeljete na testno vožnjo. Med avtomobili, ki so jih pripravili za tesno vožnjo, boste našli tudi električne avte. Slednji so v zadnjih letih zelo priljubljeni, saj so manj nevarni in škodljivi za okolje. Poleg tega pa so na dolgi rok tudi cenejši za vzdrževanje. Električni avti se polnijo na elektriko, ki je v Sloveniji trenutno kar poceni.

Pooblaščeni serviserji

Brezplačno in strokovno svetovanje

Svetujemo vam, da si ogledate ponudbo rabljenih in novih jeklenih konjičkov, ki so jo za vas pripravili v omenjeni avtotehniki. V kolikor se vam bodo ob ogledu porajala morebitna vprašanja ali dileme o posameznem vozilu, vam svetujemo, da pokličete v podjetje in jih vprašate kar vas zanima. Dosegljivi so na telefonski številki 03 426 33 00, in sicer vsak delovni dan med 9. in 17. uro. Priklicati pa jih je mogoče tudi ob sobotah med 8. in 12. uro. Tudi pišete jim lahko, in sicer na znani elektronski naslov: info@avtotehnika-celje.si

renault prodajalci - avtotehnika celje - Web center blog

Ne odlašajte in poskrbite za svoj avtomobil še danes. 

Želimo vam veliko varnih poti na poti do vašega cilja!